PROFITEC.CZ

call

Volejte kdykoliv pondělí – pátek 7:30 – 16:00 hodin
Technické poradenství | 603 184 054 nebo 603 823 977
Prodejní oddělení |606 724 007 nebo 326 375 820

Obchodní příležitosti

Každý z profesionálních realizátorů je našim potencionálním zákazníkem, každému z vás se budeme rádi věnovat s maximálním úsilím a plným nasazením. Ať jste architektem, projektantem, malým živnostníkem, velkou stavební firmou či majitelem stavebnin nebo specializovanou prodejnou barev a laků. Jste pro nás velmi důležití. A my vám můžeme nabídnout rozsáhlý sortiment i servis k dodávaným výrobkům. Velmi široký sortiment, ověřenou německou kvalitu materiálů, přes 30 let zkušeností na českém trhu. Nebojte se nás oslovit a staňte se naším trvalým partnerem, naší součástí.

Pro malíře a natěrače

Vysoká kvalita a dlouhodobá životnost  nátěrových hmot vyráběných v Německu je dlouhodobě známá. Platilo a stále platí, že co je německé, je dobré.

U interiérových barev lze nabídnout otěru odolné, i omyvatelné malby rozdělené dle evropské normy DIN EN 13 300 i mnoho dalších materiálů splňujících induviduální požadavky na vzhled, nebo funkci nátěrů.

Nabízíme i řadu materiálů vyhovujících požadavkům na tzv. Zdravé bydlení a materiály s minimalizovaným ekologickým dopadem při výrobě i aplikaci.

Nabízíme také velmi zajímavé slevy pro stálé odběratele, nebo individuální či objektové ceny zpracované podle dodané projektové dokumentace.

 

Pro architekty a projektanty

Nabízíme individuální přístup pro zpracovatele projektů i pomoc při vytváření idividuálního vzhledu navrhovaných objektů.

Nabízíme pravidelná školení, ale i osobní představení jedinečných systémů, nebo produktů a novinek. 

Samozřejmostí jsou ukázky vzorků, odstínů, způsobů aplikace atd. 

Nabízíme osobní motivaci provizní smlouvou.

Pro zpracovatele zateplovacích systémů

Meffert ČR je jedním ze zakládajících členů Cechu pro zateplování budov a dodávané systémy splňují nejpřísnější kritéria Kvalitativní třídy A.

Naši technici celoročně provádí  školení firem na provádění ETICS, jehož výsledkem je vystavení Osvědčení o absolvování školení. Zajišťujeme tak maximální možnou kvalitu provedeného zateplení.

Nabízíme vysoce kvalitní zateplovací systémy za přijatelnou cenu. Naši obchodní zástupci Vám vytvoří nabídku „šitou na míru“ přímo pro Vás.

Nabízíme dopravu materiálů zdarma na místo určení do druhého dne (při splnění podmínek VOP).

Při registraci do databáze našich zpracovatelů nabízíme možnost oslovení s konkrétními zakázkami.

Pro stavebniny

Nabízíme zajímavé ceny, možnost zpětných bonusů, závozy zboží do druhého dne (dle podmínek VOP), atraktivní sortiment určený přímo pro stavebniny (minerální omítky, tenkovrstvé omítky, fasádní barvy) a doplňkový sortiment (malby, nátěry na střechy, nátěry na dřevo atd.).

Pro stavební firmy

Nabízíme vám servis. Chceme být s vámi na stavbě a řešit problémy, se kterými se denně setkáváte. Proto vám nabízíme širokou technickou podporu přímo na stavbě, zajímavé objektové ceny, rychlou dopravu zdarma na místo určení do druhého dne (při splnění podmínek VOP).

Nepřeje vám počasí, nebo máte technologickou přestávku? Využijte i tento čas! Domluvte si školení či ukázku materiálů, které vás oslovily.

Při registraci do naší databáze zpracovatelů nabízíme možnost zprostředkování poptávek na konkrétní zakázky.

Pro investory

Šíří sortimentu povrchových úprav  a nadstandardní kvalitou dodávaných materiálů patří Meffert ČR mezi dominantní dodavatele stavební chemie v České republice. 

Pro projekt rodinného či bytového domu v běžném, i vysokém standardu, můžete naše materiály použít „od sklepa až po střechu“. Současně lze využít nabízených technických a servisních služeb, popřípadě se obrátit na obchodní zástupce pro váš kraj.

Pro památkáře

Ochrana a renovace historických objektů, za pomoci materiálů vyhovujících oblasti historických budov, patří k jedněm z hlavních směrů činnosti Meffert ČR. 

Produktová řada PROFITec nabízí materiály vhodné na historické objekty díky svému složení, chování, vzhledu povrchu i způsobu stárnutí.

Máme materiály pro řešení nátěrů fasád a interiérů, po řešení sanací, zateplení i reverzibilní či trvalou ochranu před graffiti.

Pro malíře a lakýrníky

Rádi přivítáme nové malíře a lakýrníky, kteří vyzkouší naše materiály. Kvalita německých nátěrových hmot je dlouhodobě známá. Přijďte se o tom přesvědčit. Nabízíme zajímavé slevy pro stálé odběratele či objektové ceny na základě projektové dokumentace.

Pro architekty a projektanty

Chcete mít jistotu, že doporučujete kvalitu, která nezklame? Kontaktujte nás, představíme Vám naše materiály. Technická podpora, individuální přístup, motivace formou provize.

PRO PRACOVATELE ZATEPLOVACÍCH SYSTÉMŮ

Meffert ČR je zakládajícím členem Cechu pro zateplování budov a jeho systémy splňují nejpřísnější kritéria Kvalitativní třídy A. Nabízíme kvalitní zateplovací systém za přijatelnou cenu. Obchodní zástupce Vám vytvoří nabídku „šitou na míru“ přímo pro Vás. Zajistíme pro vás kvalitní servis a dodání materiálu přímo na stavbu.

Pro stavební firmy

Nastavíme si s námi spolupráci tak, aby Vám to vyhovovalo. Chcete technickou podporu přímo na stavbě?
NENÍ PROBLÉM
Potřebujete poradit po telefonu?
NENÍ PROBLÉM
Doprava ZDARMA (při splnění VOP) přímo na stavbu?
NENÍ PROBLÉM

Pro investory

Náš záběr je opravdu široký. S námi natřeme téměř vše uvnitř i vně vašeho domu. Poradíme jak s výběrem správné barvy, tak s přípravou podkladu či správnou aplikací. A pokud si náhodou nejste jisti, zda to zvládnete sami, doporučíme vám ověřenou realizační firmu. Spolu to zvládneme.

Pro památkáře

Historické objekty, jejich obnova a renovace je jednou z hlavních zájmů Meffert ČR – materiály vhodné na historické objekty svojí povahou i vlastnostmi nabízíme převážně v produktové řadě Profitec a Tex-Color. Máme pro Vás řešení od nátěrů fasád a interiérů po řešení sanací, zateplení a ochrany před graffity.
wall
time
roof

Profitec, německé barvy profesionálů pro perfektní výledek!

Čas jsou peníze. A ty Vám ušetří pouze kvalitní produkty.

U nás máte všechny produkty a služby pod jednou střechou!

Nikdy vás nenecháme ve štychu! Potřebujete řešení? Obraťte se na nás!

Nenechte si ujít nejnovější zprávy z oboru!

Stistknutím tlačítka odebírat potvrzujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Neváhejte, kontaktujte náš
tým odborníků!

Lukáš Holčák
Obchodní ředitel

mob.   +420 602 118 803
email: lukas.holcak@meffert.cz

Jiří Davídek
Vedoucí regionálního prodeje Praha a střední Čechy

mob.   +420 602 762 326
email: jiri.davidek@meffert.cz

Milan Nešpor
Vedoucí regionálního prodeje Čechy – SEVER

mob. +420 724 219 537
email: milan.nespor@meffert.cz

Martin Kašpar
Vedoucí regionálního prodeje Čechy – VÝCHOD

mob.   +420 602 264 324
email: martin.kaspar@meffert.cz

Petr Mistoler
Vedoucí regionálního prodeje Čechy – JIHOZÁPAD

mob. +420 602 221 209
email: petr.mistoler@meffert.cz

Vladimír Apltauer
Vedoucí regionálního prodeje Čechy – SEVEROZÁPAD

mob: +420 602 241 278
email: vladimir.apltauer@meffert.cz

Pavel Tihelka
Vedoucí regionálního prodeje Morava – SEVER

mob.   +420 601 084 627
email: pavel.tihelka@meffert.cz

Stanislav Müller
Vedoucí regionálního prodeje Morava – JIH

tel.   +420 601 084 629
email: stanislav.muller@meffert.cz

Monika Viciánová
Externí vedoucí regionálního prodeje Slovensko

mob.   +421 907 628 216
email: monika.vicianova@meffert.cz

Pavel Kabíček DiS.

tel. +420 326 375 837
mob. +420 602 230 350
email: pavel.kabicek@meffert.cz

Napište nám o radu
odpovíme do 24 hod!